Bingo bingo!

Bingo är ett väldigt populärt spel bland svenskarna som tack vare olika nätversioner återigen nått en ny formtopp. För den som gillar att spela bingo är ett parti aldrig speciellt långt borta och chansen att få en anledning att ropa bingo bingo!

bingo

Nätbingo är det nya heta

Bingo har länge varit ett populärt spel bland ett stort antal svenskar och även om det inte är alltför tydligt i nuläget är kanske intresset för bingo större än aldrig förr. Bingolottos glasdagar må vara över men bingon lever i allra största grad kvar i diverse olika bingohallar runt om i landet, samt kanske främst på nätet. Idag finns det nämligen väldigt många spelbolag som erbjuder olika former av bingospel via datorn, surfplattan och mobiltelefonen, något som gör att ett roligt och avkopplande bingoparti aldrig är speciellt långt borta. ”Nätbingo” har blivit ett vanligt förekommande ord i nutidens bingokretsar, ett uttryck som inte alls existerade bara för några år sedan och bingosajterna försätter bara att förbättras i och med den ökade konkurrensen, dag för dag.

Möjlighet till jackpottvinster

Ett spännande inslag inom nätbingon och som är vanligt förekommande är möjligheten till att vinna jackpotts. En jackpott av detta slag byggs genom att en liten liten del av insatserna går till en speciellt pott som delas ut när någon når de premisser som krävs för att vinna. Det brukar oftast röra sig om någonting i stil med att du måste få bingo under ett visst antal bollar, men det förkommer även andra varianter.

Anordna roliga bingokvällar hemma

Förutom att bingo är ett väldigt roligt spel i sig, så kan det även vara ett högst socialt spel. På bingohallar kan man socialisera med andra spelare och på nätet brukar du istället kunna chatta. Ett bra tips för dig som gillar bingo är att anordna en egen bingokväll därhemma. Det kan vara en rolig syssla i samband med en middag eller en bra aktivitet under exempelvis en förfest. Kanske hakar dina vänner i slutändan på ditt bingointresse, något som gör kvällen extra lyckad!

Arkiv

Kategorier