Brädspelskväll på halloween

Halloween är snart i antågande och då högtiden är en utav våra favoriter tänkte vi detta år tipsa er läsare om ett roligt och mysigt sätt att fira kvällen. Samla vännerna för lite spännande och spökigt brädspelande och se till att sätta stämningen rejält!

Spökigt på halloween

Under åren som gått, sedan halloween verkligen tagit fäste i vårt avlånga land, har vår vänkrets lyckats skapa en alldeles egen tradition under den fantastiska högtiden. Den måhända inte vara så originell, men likväl brukar vi spelnördar ha fantastiskt roligt med varandra. Det vi brukar göra är att samlas hos någon utav oss, utklädda till tänderna, och spela brädspel som känns extra passande under högtiden.

Sätt rätt stämning

Vi brukar dessutom se till att sätta stämningen rejält och lite små-nördigt spela de roller som hör till våra respektive halloweendräkter. Det är ett bra tillfälle att få leka av sig lite och på något vis känns det extra tillåtet en gång som denna, vilket gör stämningen än mer avslappnad och skön. Under kvällens gång brukar vi hinna med både ett och annat parti, samt byta spel ett flertal gånger, innan vi till sist brukar avsluta för nästa aktivitet i ordningen.

Runda av kvällen med en film

Ett bra sätt att runda av kvällen på är att slå sig ner framför tv:n och kasta på någon riktig skräckklassiker. Nu får ni även en chans att trycka i er det godis som inte blev utdelat under kvällen, eller det godis som ni laddat upp med för er själva. Det är helt enkelt ett perfekt avslut som sätter guldkant på tillvaron och något som vi kommer fortsätta med så länge vi kan. Tänk dock på att ni kan tvingas följa någon i gänget hem, om ni har en extra lättskrämd vän som vi.

Arkiv

Kategorier