De gamla klassikerna

Dagens spel industri pumpar ständigt ut nya spel och titlar och då dessa spel ofta är roliga och har bra grafik så får man inte glömma bort de gamla klassiska spelen som en gång i tiden var det som fick oss att börja spela till att börja med. I texten nedan kan du hitta några av de mest kända retrospelen som än idag kan vara roliga att återvända till.

nes_399284812

Super Mario Bros

Super Mario är det klassiska spelet som många anser är ett av de mest ikoniska spelet genom tiderna. Du styr den italienska rörmokaren Mario genom 8 olika världar för att rädda prinsessan i slutet. När man hör den fantastiska musiken som är komponerad av Koji Kondo så är det svårt att inte nynna med.

The Legend of Zelda

Zelda är ett spel där du styr den tyste protagonisten Link i hans sökande efter prinsessan Zelda. Spelet handlar lika mycket om äventyr och att slåss mot monster som det handlar om att utforska den magiska världen Hyrule. Spelet är fyllt av en massa hemligheter som utan tvekan gjorde utforskandet mycket roligare.

Megaman

Megaman är ett spel av Capcom som är känt för sitt beroende framkallande soundtrack och unika speldesign. Det som skilde Megaman från andra spel var att man kunde välja vilken ordning man ville köra bossarna i, till skillnad från mer linjära spel. Megaman var även det första spelet som lät dig lära dig nya egenskaper från de bossar du besegrade.

Arkiv

Kategorier