Hitta en trevlig resa

Många av oss gillar att resa och sommartid om vädret inte är till vår fördel så kan vi leta för att hitta en trevlig resa till något varmare land. Om man inte soldyrkar så finns det många andra förslag på trevliga resor med andra syften.

travel

Musikalupplevelse

Varför inte ta en musikalresa till New York och där på plats få uppleva Phantom Of The Opera, över 125 miljoner har redan sett den världen över så nu kanske det är din tur att få en musikalupplevelse utöver det normala. Det är en populär musikal så den lär gå många år framöver.

Äventyrsupplevelse

Är du mer lagd åt det äventyrliga så kanske en dykresa till Bahamas, här kan du få vrakdyka i klarblått vatten och få upplevelser du kanske aldrig kommer att glömma. Med närhet till USA så kan du lätt göra en tripp till Floridas kust som bara ligger 80 kilomert från ön Bimmini en av Bahamas öar. Ännu mer äventyrligt blir det då Ernest Hemingway hade denna ö som en av sina favoritöar.

Spaupplevelse

Upplev Polska Sopot med en fantastiks spaupplevelse på Mera Hotel & Spa, med mindre än en timmes flygresa och 5o meter till stranden när du väl är incheckad på hotellet så kan det inte bli mycket bättre. Förutom spa så finns det två restauranger på anläggningen varav den ena serverar också frukostbuffén och den andra goda fiskrätter, sommartid så finns en bar uppe på taket vid en pool där det finns många olika drycker att välja på.