Poker i mobilen

Poker har länge funnits tillgängligt på datorn, även om man specifikt talar om poker där man faktiskt spelar mot andra spelare och med pengar som insats. Vad som dock har dykt upp bara för något år sedan är möjligheten att spela poker i mobilen.

 

10580367-casino-player-with-cards-smartphone-and-chips

 

Att spela poker i mobilen kanske till att börja med låter besvärligt, men så länge sajten man väljer har en väl genomtänkt och utvecklad mobilapp, är det faktiskt riktigt enkelt och praktiskt. För alla som är van att spela på datorn och kanske spelar på flera bord samtidigt, kan vi även meddela att många appar har även möjlighet för detta, åtminstone till någon utsträckning.

 

Precis som med alltid annat är ju den stora säljpunkten för poker i mobilen tillgängligheten. Så länge man har tillgång till internet är det lite som hindrar en att bara starta upp mobilen och spela ett par händer, vad man än råkar vara. Har man dock planerat att spela en längre turnering via mobilen är det ju rekommenderat att man har sin laddare tillgängligt; det sista man vill är att bli satt som post and fold precis innan någon re-raise:ar en i en stor pott.

 

Poker i mobilen kanske inte är ett komplett substitut för poker på datorn, men det är ett riktigt bra komplement. Många spelare där ute har nog hamnat i en rad olika situationer där en hand poker är allt man egentligen vill spela, men inte kan av en eller annan anledning. Tänk bara på vad som händer när till exempel strömmen går, datorn kommer ju knappast kunna fylla pokerbehovet, men mobilen som vi är så mån om att hålla laddad hela tiden kan lätt överleva den strömlösa perioden.

Arkiv

Kategorier